غبطه به حال مردم قدرشناس و کم توقع PDF چاپ نامه الکترونیک

روز پنجشنبه 7/8/88 بعد از سخنرانی رئیس جمهور در صحن جامع رضوی ،اقامه نماز کمی دیرتر برگزار شد و بعد از نماز عصر برای رفتن به منزل به سمت ایستگاه اتوبوس به ابتدای خیابان شیرازی رفتم .جمعیتی منتظر اتوبوس بودند بگونه ای که هر اتوبوس ظرف چند دقیقه کاملا پر از جمعیت می شد .منهم سوار شدم .از چهار راه شهداء اتوبوس به سمت میدان شهداء ادامه مسیر داد .یکی از مسافران گفت میدان شهداء که بسته است چرا از این طرف رفت ؟!مسافر دیگری جواب داد از دیشب باز شده است .جمعیت فشرده بود و هر کدام در این رابطه نظری مطرح می نمودند .دیگری گفت خودم تاریخ بازگشایی را 16/8/88 دیده ام ،حال چطور است که این پروژه بر خلاف سایر پروژه ها زودتر از تاریخ مقرر بازگشایی شده است .یک روحانی که در وسط اتوبوس ایستاده بود گفت مگر ندیده اید همواره پروژه فعال است ،حتی شبها من دیده ام رفت و آمد در پروژه زیاد است .پیرمردی که روی صندلی تکیه زده بود گفت خداوند مدیران لایق و دلسوز را عمر مضاعف عطا کند ،عاقبت بخیرشان کند و به این ترتیب فضا ،فضای حمد و ثنا و دعا برای مدیران اجرایی پروژه میدان شهداء بود .

من از صفا و صمیمیت این مردم قدرشناس و کم توقع غبطه می خوردم و با خود گفتم مگر می شود خداوند دعای خیر این مردم شریف را در حق مدیران دلسوز نادیده بگیرد .باید به چنین مدیرانی دست مریزاد گفت .

با تشکر

عضو شورای شهر

نظر
افزودن جدید جستجو
+/-
نوشتن نظر
نام:
ایمیل:

آدرس سایت:
عنوان:
UBBCode:
[b] [i] [u] [url] [quote] [code] [img] 

:angry::0:confused::cheer:B):evil::silly::dry::lol::kiss::D:pinch:
:(:shock::X:side::):P:unsure::woohoo::huh::whistle:;):s
:!::?::idea::arrow:

لطفا کد آنتی اسپم نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.

توسعه و پشتيباني کامپوننت نظردهي بر مطالب توسط گروه سروش مهر - http://www.smcms.ir"